У Львові проведуть серію воркшопів щодо поводження із відходами

31.10.2019

Серію воркшопів щодо поводження із відходами проведуть у Львові фахівці ЛКП “Зелене місто” спільно з екологічною ініціативою “Чисте місто”. Заходи відбудуться 12 та 13 листопада. Для усіх охочих взяти участь відкрита електронна реєстрація.

«Такі інтерактивні навчальні заходи є дуже ефективними та сприяють обміну думками та досвідом. Відтак на ці зустрічі ми запрошуємо колег з суміжних сфер, щоб разом напрацювати пропозиції до стратегії поводження з відходами на 2020 рік. Ми запрошуємо долучатися,  зокрема, депутатів, активних містян, керівників ОСББ, як великий так і малий бізнес. Маємо на меті разом досягти бачення мінімізації та раціонального поводження з відходами», – розповів директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря.

До участі у воркшопах запрошуються представники освітніх та культурних установ, громадських організацій, бізнес структур, зокрема, які працюють у сфері поводження з відходами, роздрібної торгівлі та представники місцевого самоврядування.

Реєстрація відбувається до 7 листопада включно за посиланням: http://bit.ly/workshop_lviv. Кількість місць обмежена. Підтвердження про участь у воркшопі зареєстрованим учасникам буде надіслано на електронну скриньку до 8 листопада включно.

Точне місце проведення воркшопів буде повідомлено зареєстрованих учасників.

Контакти: Микола Рябика, фахівець з комунікацій  ЛКП “Зелене місто” – 066-239-76-98; Олег Котис, координатор екологічної ініціативи “Чисте місто” – 097-42-42-261.